Soodakattilapäivä 22.10.2020, tilannetiedote

Perinteinen Suomen Soodakattilayhdistyksen vuosittainen Soodakattilapäivä on tarkoitus järjestää tänä vuonna torstaina 22.10.2020 Tampereella, Sokos hotelli Tornissa.
Samalla viikolla on myös Energia 2020 -tapahtuma Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Tällä hetkellä noudatetaan vielä Suomen hallituksen linjausta koronarajoituksista eli enintään 50 henkilön sisätiloissa järjestettävät tilaisuudet ovat sallittuja.
Yli 50 ja enintään 500 henkilön yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa on mahdollista järjestää erityisjärjestelyin.
Erityisjärjestelyt tarkoittavat sitä, että ihmisten turvallisuus varmistetaan asiakasmäärien rajaamisella sekä  turvaetäisyyksien ja hygieniaohjeistuksen avulla.
Rajoituksia joudutaan noudattamaan myös ravintolapalveluissa.

Kaikki nämä rajoitukset otetaan huomioon myös Soodakattilapäivän järjestelyissä.
Suomen Soodakattilayhdistys seuraa koronarajoitusten päivityksiä ja yhdistyksen hallitus päättää 18.8.2020 pidettävässä kokouksessaan, järjestetäänkö seminaari.
Toistaiseksi järjestelyt jatkuvat normaaliin tapaan, mutta kutsu tapahtumaan lähetetään kuitenkin vasta yhdistyksen hallituksen kokouksen jälkeen. Tuolloin julkaistaan myös seminaarin ohjelma.