Soodakattilapäivä 22.10.2020, siirretty vuoden 2021 syksyyn

Perinteinen Suomen Soodakattilayhdistyksen vuosittainen Soodakattilapäivä oli tarkoitus järjestää tänä vuonna torstaina 22.10.2020 Tampereella, Sokos hotelli Tornissa.

Korona-tilanne on kuitenkin kesälomien jälkeen muuttunut huonompaan suuntaan ja Suomen hallitus on mm. suositellut laajaa etätyön käyttöönottoa varsinkin Helsingin ja Uudenmaan, Länsi-Pohjan sekä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirien alueilla.
Useilla yrityksillä on tämän lisäksi myös omia matkustusrajoituksia ja rajoituksia osallistua seminaareihin ja muihin tapahtumiin.

Suomen Soodakattilayhdistys haluaa noudattaa vastuullisuutta ja varmistaa turvallisuus kaikessa toiminnassaan koskien myös seminaarien järjestämistä.
Näin ollen yhdistyksen hallitus teki 18.8.2020 päätöksen, että tämän vuoden Soodakattilapäivä peruutetaan ja se siirretään toteutettavaksi ensi vuoden syksyllä.