Operaattoreiden kokemustenvaihtopäivät 14.-15.3.2018 Vantaalla

Suomen Soodakattilayhdistys on järjestänyt vuosina 2016 ja 2017 soodakattilaoperaattoreille suunnatun kokemustenvaihtopäivät -seminaarin. Hyvän palautteen perusteella yhdistys järjestää vastaavan tilaisuuden myös tänä vuonna 14-15.3.2018 Sokos Hotel Flamingossa Vantaalla.

Tilaisuuden kohderyhmänä on soodakattilan operaattoritason henkilöt. Käsiteltävät aiheet ovat samantyyppisiä kuin edellisellä kerralla eli päivien aikana käydään läpi käytännön esimerkkien avulla soodakattiloissa tapahtuneita vaurioita sekä ajossa syntyneitä ongelmatilanteita. Käytön ongelmiin paneudutaan osallistujien ja asiantuntijoiden avoimen keskustelun kautta.

Seminaarin  ohjelma löytyy pdf-muodossa tämän sivun alaosasta.

Seminaarin hinta:
- 595,00 EUR + alv (ei sisällä majoitusta)

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen Operaattoripäivään tulee tehdä viimeistään 6.3.2018 täyttämällä ilmoittautumislomake.

Lisätietoa seminaarista:
Markus Nieminen, +358 10 332 2525, markus.nieminen@poyry.com